Rob Ronalds Haar Rode Lampie

Geplaatst door Ray op woensdag 8 oktober 2008 in CD's/DVD's, Tips

Rob Ronalds is geboren in 1966 in Amsterdam. De ras Amsterdammer is natuurlijk bekend van het Cooldown café en is te zien op TV Oranje.

Rob presenteert op de populaire tv zender dagelijks het programma het “Holland clip festival.”

Het programma op de muziekzender is echter niet het enige wat Ronalds op tv gebied heeft gedaan. Zo was hij te zien in het programma van “Ab Normaal” en maakte hij met het roze moppen tappende televisie konijn de hit “Kleine blonde Mariandel”

Rob Ronalds heeft veel feesthits op zijn naam staan die stuk voor stuk de landelijke hitlijsten wisten te behalen o.a. “Kanjer” en “Och was ik maar….”

Nu komt Rob Ronalds met een knetter van een hit. “Haar rode lampie” gaat over de meisjes achter de rood gekleurde ramen in de grote steden. Het nummer is geschreven door de zelfde mensen die achter de hit “Meisjes van de nacht’ staan.

Pascal de Vormer/Ray Hardorff het team is versterkt met Jakob Hut.

Volgens insiders wordt “Haar rode lampie” van Rob Ronalds de feesthit van het najaar van 2008.

Oranjemuziek.nl heeft een leuke actie omtrent de nieuwe single van Rob. Als je de single “Haar rode lampie” koopt of download dan maak je namelijk kans op een Ipod Nano 16GB t.w.v. 189 euro. Wil je meer weten over de actie klik dan HIER.

De videoclip van de nieuwe single zit vol met humor en is te zien bij de diverse clipzenders. Binnenkort zal de clip online komen en dan zullen we die plaatsen op deze site. Je kan hieronder al vast een voorproefje bekijken.

Download HIER de single Haar rode lampie van Rob Ronalds.

Klik HIER om de fysieke single Haar rode lampie te kopen.

Rob Ronalds – Haar rode lampie

Klik hier om naar de biografie van Rob Ronalds te gaan.

Speciale actie op oranjemuziek.nl: klik HIER en download Haar rode lampie van Rob Ronalds en win een Ipod Nano 16 GB t.w.v. 189 euro..

Klik hier om naar de hoofdpagina te gaan.
 
 

Reacties gesloten.