De komende periode zullen Kevin Smit en Patrick! hun krachten bundelen en gezamenlijk een aantal promotionele optredens verzorgen bij verschillende Music Stores in het land! De optredens staan gepland naar aanleiding van de nieuwe singles van beide heren!

De single van Kevin met de titel ‘Jij’ verscheen eind april en doet het al enorm goed! Zo werd het nummer twee weken geleden al toegevoegd aan de rotatie lijst van radiozender 100%NL. Kevin zal de komende periode erg druk zijn met het promoten van deze single, naast de geplande instores zal hij op regiotour gaan langs radio en TV, optreden bij praktisch alle Mega Piraten Festijnen en optredens in feesttenten, kroegen en discotheken. ‘Jij’ is de derde single van het album Morgen wordt alles anders dat vorig jaar verscheen.

Ook Patrick! zal van zich laten horen de komende periode. De single ‘Dansen met z’n twee’ zal op 15 mei in de schappen liggen. Patrick! timmert al jaren aan de weg, showbizz zit in zijn bloed. Voor zijn contract bij platenmaatschappij CNR Entertainment tekende bracht hij al enkele singles uit die hem landelijke aandacht brachten. De single ‘Nu of nooit’ bracht Patrick! bij RTV Oost, Radio Continu, RADIONL, RTV Drenthe, Omroep Brabant en vele andere lokale – en regionale RTV-zenders. De clip bij het nummer werd vorige week opgenomen en zal eind deze week via de site van Patrick te zien zijn.

INSTORES:

Vrijdag 15 Mei – 19.30 uur

Music Store Dedemsvaart – JULIANASTRAAT 12 – 7701 GL Dedemsvaart

Zaterdag 16 mei – 14.00 uur

Music Store Hoogeveen – HOOFDSTRAAT 210 – 7901 JZ Hoogeveen

Zaterdag 23 Mei – 13.30 uur

Music Store Emmen- HOOFDSTRAAT 55 A – 7811 ED Emmen

Na afloop van de miniconcerten zal er een signeersessie plaatsvinden en is er uiteraard tijd voor de fans om op de foto te gaan met Patrick! en/of Kevin Smit.

Kevin Smit – Jij

Uitverkocht? Concertkaarten

Klik hier om naar de hoofdpagina te gaan.

Klik hier om naar oranjemuziek.nl De muziekkrant van Nederland te gaan..

Klik hier om naar de hoofdpagina te gaan.
 
 

Laat een reactie achter