Van zaterdag 22 tot en met dinsdag 25 augustus 2009 vindt er in Delfzijl het evenement DELFSAIL 2009 plaats. Een vijfdaags evenement dat vele honderdduizenden bezoekers naar de havenstad zal trekken. Met optredens van o.a. Marco Borsato – Belle Perez en VanVelzen.

Maar ook zal er zaterdag 22 augustus een optreden zijn van Janneke de Roo samen met het Harmonieorkest en de Malletband Koningin Wilehelmina. Een bijzonder optreden dat nu al veel gesprekstof doet opwaaien. Natuurlijk zal samen met het orkest/malletband het nummer “Delfziel Ik Hol Van Die” ten gehore worden gebracht maar ook andere nummers zullen de revue gaan passeren.

Harmonieorkest Koningin Wilhelmina en de Malletband staan hoog aangeschreven in het land, heeft meer dan 100 leden, is opgericht in 1904  en staat o.l.v. dirigent Theo van Kruistum( ook dirigent van het Johan Willem Friso Kapel)

Janneke de Roo is dan ook bijzonder trots dat zij in navolging van o.a. Ernst Daniel Smit samen met deze muziekvereniging gaat optreden.

Het optreden staat gepland op zaterdag 22 augustus en zal beginnen rond de klok van 16.00 uur.

Concert uitverkocht? Concertkaarten

Lees ook:

Klik hier om naar de hoofdpagina te gaan.

Klik hier om naar oranjemuziek.nl De muziekkrant van Nederland te gaan..

Klik hier om naar de hoofdpagina te gaan.
 
 

Laat een reactie achter