André Hazes leeft als nooit tevoren

Geplaatst door Ray op maandag 15 september 2008 in Nederlandstalig volks, Tips, videoclips

Op 23 september 2004 oveleed op 53 jarige leeftijd de volkszanger André Hazes aan een hartstilstand. Een groots eerbetoon in de Amsterdam Arena volgde. Een stadion vol fans nam afscheid van de Amsterdamse volksheld.

Het is inmiddels al bijna 4 jaar geleden dat Hazes is overleden… Het is echter niet stil geweest rondom André. Veel mensen verwijten Rachel Hazes dat ze een geldwolf is. Rachel zegt zelf dat ze de nalatenschap van Dré beschermd.

Wat de waarheid hierin is dat zullen we nooit weten… Ze was met hem getrouwd dus wij gaan in ieder geval uit van het goede in de mens. We begrijpen de fans wel wanneer ze zeggen dat het commercieel word uitgebuit. Aan de andere kant valt er ook wat voor te zeggen dat je het product André Hazes los ziet van de persoon.

Het is dan gewoon een merk naam net zoals Heineken en Philips. En waarom zou je dat niet commercieel mogen uitbuiten?

Hoe dan ook er gebeurd veel rondom de volkszanger… Na zijn dood behaalde de zanger postuum diverse nummer 1 hits o.a. met Gerard Joling en zijn zoon André Hazes junior, waren er diverse tv programma’s over de zanger en werd het duetten album “Samen met Dré” de best verkochte Nederlandse cd van 2007.

Op 26 mei van dit jaar was er een groots concert in de Amsterdam Arena. Inmiddels doen zowel de cd als de dvd die van dit concert zijn uitgebracht het heel goed in de hitlijsten.

Er staat ook nog een musical over het leven van André in de planning… Dus bijna 4 jaar naar zijn dood kan je zeggen: André Hazes leeft als nooit tevoren.

Door geschetst.nl

André Hazes – Bloed zweet tranen

.

Klik hier om naar de hoofdpagina te gaan.
 
 

Laat een reactie achter